Hulp nodig met herinstalleren van pc/laptop?
Hieronder een stappenplan hoe het precies in zijn werk gaat.

Is uw Windows installatie besmet met virussen, gaat hij plots trager dan normaal? Dan moet u even overwegen om een nieuwe installatie te doen. 

De meeste recente laptops beschikken niet meer over een DVD drive waarmee het de mogelijkheid biedt om via die drive Windows terug op te installeren.

Wat moet je doen als je een kleine laptop hebt? En geen portable DVD-lezer? U kan perfect in deze gevallen ook uw laptop/pc een propere installatie geven.

 Hieronder wordt het grondig uitgelegd. Alle nodige bestanden vind u op deze pagina of op onze website.

*Windows XP-7-8-10 ON USB

Heeft uw laptop geen DVD-drive wat overigens in 2018 bijna niet meer is? En u wilt een clean Windows installeren? Dat is perfect mogelijk met onderstaande software. We leggen uit hoe het werkt en wat je precies moet doen. Volg de onderstaande stappen uit en alles werkt gegarandeerd.

Wat heb je nodig?
-Een USB-stick van minimaal 4 GB
-De kopie van een ISO-file van Windows XP-7-8-10

*Indien u een externe DVD-Drive hebt kan u via de normale DVD installeren.

STAP 1: DOWNLOAD DE WINDOWS 8 USB INSTALLER

STAP 2: OPEN HET GEDOWNLOADE PROGRAMMA

STAP 3: KLIK OP 'BROWSE' EN GA NAAR DE LOCATIE WAAR DE ISO-FILE STAAT.

STAP 4: KLIK OP DE ISO-FILE EN DAARNA OP 'OPEN'

STAP 5: KIES JE USB DEVICE ALS MEDIA TYPE EN KLIK OP 'BEGIN COPYING'

STAP 6: NA VOLTOOIING VAN DE TAAK KAN U DE USB ALS INSTALLATIEDISC GEBRUIKEN. INDIEN MOGELIJK WIJZIG DIT IN DE BIOS OF GEBRUIK F9/F12 VOOR ALS TIJDELIJKE BOOT  DEVICE EN ZET DEZE ALS OPSTARTMEDIUM. VERGEET ACHTERAF IN DE BIOS NIET TERUG TE ZETTEN DAT UW TOESTEL WEER VIA DE HDD OPSTART. HAVE FUN!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------